Algemene voorwaarden

 

 • Verzending
  De verzendkosten zijn standaard binnen Nederland € 6,95 voor pakket-post tot 30 kg.
  Voor briefpost gelden de tarieven behorende bij het gewicht. 
  Bestellingen boven de € 35,00 (NL) worden gratis verstuurd. 
  Voor verzending naar het buitenland gelden andere tarieven (zie pagina verzending).

   
 • Betaling
  Alle bestellingen dienen vooraf binnen 5 werkdagen betaald te worden.
  Wanneer Erica Bloemen & Interieur na 5 dagen nog geen betaling heeft ontvangen, gaan de artikelen terug de voorraad in en annuleren wij uw order.
  U heeft ook de mogelijkheid om uw bestelling via iDeal te betalen of vooraf overmaken.
  Uw bestelling wordt dan 5 dagen voor u gereserveerd, krijgen wij geen bericht binnen 5 dagen dan vervalt automatisch uw bestelling.

   
 • Levering
  Na betaling van de bestelde artikelen wordt het pakket binnen 1 a 3 werkdagen (ma t/m vr) verstuurd. (mits anders is aangegeven bijv. ivm vakantie) 

   
 • Retourneren
  Indien de bestelde artikelen niet aan uw verwachting voldoen, heeft u het recht de artikelen binnen 14 dagen te retourneren.

  U dient vooraf met een herroepingsformulier de retourzending via de mail te melden met opgave van reden waarom u niet tevreden bent. Wij bevestigen vervolgens de retourzending, waarna u de artikelen kunt retourneren.

  Geretourneerde artikelen mogen geen sporen van gebruik of beschadiging vertonen en dienen te worden teruggestuurd in de originele verpakking. Producten die beschadigd, incompleet of in een staat zijn waardoor het product onverkoopbaar is geworden zullen niet worden geaccepteerd.

  De verzendkosten van de geretourneerde artikelen zijn voor rekening van koper (dit is wettelijk bepaald de kosten zijn hiervan max €6,95 afhankelijk welke verzender klant gebruikt).

  Bij het ruilen van een artikel zijn de verzendkosten van de retour en de nieuwe toe zending voor kosten van de koper!

 •  Schade of breuk

​​In het geval van schade op breuk tijdens het transport, meld deze schade dan binnen 24 uur na ontvangst. Dit doet u door middel van het sturen van een mail met daarin oa foto's van de schade. Doet u het na die tijd, dan kunnen wij niet meer garanderen dat de schade wordt vergoed.

 • Onze artikelen

Erica Bloemen & interieur doet er alles aan om de artikelen zo duidelijk mogelijk weer te geven. Er dient echter wel rekening gehouden te worden dat afwijkingen van kleuren en maten kunnen voor komen.

© 2010 - 2019 Erica Bloemen & Interieur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel